6200. Kiskőrös, Martini u. 1

06.78.312582

 


Főoldal Hogyan - Miként Internetes jelentkezés Oktatók Állami támogatás Részlet - Fizetés


 

Normál vezetési csomag - 7.000 Ft/óra

A Normál vezetési csomag, általában lassabb előrehaladást eredményez, több időt vesz igénybe. Tehát ha nem sürgős a jogosítvány, akkor ezt a csomagot célszerű választani, árban ez a legkedvezőbb választás.

A csomag az alábbiakat tartalmazza:

- 180 nap/75 óra hozzáférésű online Kresz tanfolyamot,

- ingyenes online konzultációt az elméleti tanfolyam során - 29 óra +1 vizsgaóra vezetést (1 óra = 50 perc- Közlekedési hatóság előírása)

- előre kiválasztott időpontban - heti minimum egy (1) alkalommal történő vezetést.

- több tanuló is lehet az oktató autóban a vezetések alkalmával

A csomagban szereplő 6 hónap a 30 vezetési órákra vonatkozik, a pótórákra és a vizsga kiírásra nem. Természetesen ha az Ön és az oktatója időbeosztása engedi, akkor nem kizárt a több vezetés és a gyorsabb előrehaladás.

Ezt a csomagot nem kell választani, alapból ezzel a csomaggal indul minden tanfolyam.

Elméleti képzés:

Az elméleti (kresz) tanfolyam az e-titán, internetes program elvégzésével oldható meg és ha kész, akkor lehet jelentkezni az autósiskolában az elméleti (kresz) vizsgára. Természetesen igény esetén, ebben az esetben is van lehetőség, személyes konzultációra. Ez történhet, időpont egyeztetés után az autósiskola irodájában, illetve akár internetes formában is. Sikeres kresz vizsga esetén, máris lehet keresni a gyakorlati oktatót a vezetési órák egyeztetése miatt. Sikertelen kresz vizsga esetén az előre egyeztetett időpontok érvényüket veszítik.

Gyakorlati képzés (vezetés):

A vezetési óráknál a kötelezően előírt órák és kilométerek levezetése után kerülhet sor a gyakorlati vizsgára, amennyiben a vezetési szint megfelel a vizsga szintjének. Amennyiben nem éri el ezt, abban az esetben érdemes plusz órákat venni, mert így sokkal magabiztosabban lehet a vizsgán részt venni.

Tandíj:

Elméleti tandíj: Kresz: 47.000 Ft, vagy Elmélet+ elsősegély: 52.000 Ft - sikeres kresz vizsga esetén visszajár 25.000 Ft (részletekről tájékozódjon itt )

Gyakorlati óradíj: 7.000 Ft/óra - pótóradíj: 7.000 Ft/óra vagy az aktuális vezetési óradíjak - (elhúzódó vezetések miatt)

A tandíjat részletekben is lehet fizetni, kamatmentesen de követnie kell a levezetett órákat.

Elsősegélynyújtó tanfolyam díja+vizsga: 20.000 Ft

Hatósági díjak:

Elméleti vizsgadíj: 4.600 Ft,

Forgalmi vizsgadíj: 11.000 Ft

Jogosítvány kiváltása: okmányiroda - első jogsi ingyenes a többi már 4.000 Ft-ba kerül

Orvosi alkalmassági vizsgálat díja: 7.200 Ft

Bármilyen kérdése van, keresse a választott oktatóját vagy az autósiskola vezetőjét.

Jó felkészülést, sikeres vizsgákat, balesetmentes vezetést!