6200. Kiskőrös, Martini u. 1

06.78.312582

 


Főoldal Hogyan - Miként Internetes jelentkezés Oktatók Állami támogatás Részlet - Fizetés


 

Járművezetéssel kapcsolatos és egyéb szaktanfolyamok

Az OPÁL Autósiskola szaktanfolyamokkal önállóan nem foglalkozik de megfelelő létszám esetén, bármilyen autós-szaktanfolyamot, vízi jártasságot (kishajó, jetski,vitorlás) vagy egyéb bármilyen más jellegű tanfolyamot-szaktanfolyamot, Kiskőrösön is megszervez és lebonyolít.

Ha tanteremre van szüksége, akkor (előzetes egyeztetés után)  az is megoldható. Az autósiskola kulturált, kényelmesen tanterme a város központjában, 10-15 főig  igénybe vehető. A tanteremben tv, projektor, laptop, fénymásoló, állandó internet elérhetőség van. 

PÁV

Erre a vizsgálatra akkor van szükség, amikor olyan járművet szeretne vezetni, amelyhez előfeltétel a páv megléte. Általában megkülönböztető jelzésű járművek és egyéb speciális járművek vezetés esetén szükséges. Illetve az 5. sikertelen forgalmi vizsga esetén is előírás a páv vizsgálat megléte. Enélkül nem lehet folytatni a jogosítványi vizsgára való felkészülést.

GKI - ADR - Targonca - Nehézgép és minden más autós szaktanfolyam - Ország Jenő - szaktanfolyami előadó - 06.20.322.9279

Hajózási szaktanfolyamok - motoros és vitorlás hajó, jetsky

A belvízi és esetenként tengeri hajózáshoz is jogosítvány kell. Ennek megszerzése az elméleti anyag elsajátítása és sikeres elméleti vizsgája után indulhat. Gyakorlati rész, Szegeden a Tiszán vagy a Balatonon, Fonyódon.

Drón szaktanfolyamok

Pilóta nélküli légi járművekkel végzett műveletekre vonatkozó szabályokról és az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról olvashat itt. Aki drón repüléssel szeretne foglalkozni, akár hobbi szinten, akár bármely jellegű munkával kapcsolatosan, annak be kell tartani a kötelező  előírásokat, különben bírsággal sújtják a szabályszegést.

Motoros tréningek Kecskeméten

A motoros jogosítvány megszerzése, nem azt jelenti, hogy már "szuper" motoros vagy, hanem azt, hogy a vizsgakövetelményeknek megfeleltél és ezért kaptál egy motoros jogosítványt. A motorozás fokozottan veszélyes, ezért nem ért a tudásunkat tovább fejleszteni. Erre való ez a motoros tréning, aminek az elvégése után, még magabiztosabban tudod megülni és kezelni a motorodat. Minden kezdő motorosnak javasoljuk és mivel már Kecskeméten is van ilyen motoros tréning, ezért érdemes ezt kihasználni. Ha az autósiskolán keresztül jelentkezel, akkor némi kedvezményt is kapsz a tanfolyam árából.

Jó felkészülést, sikeres vizsgákat, balesetmentes vezetést!

PÁV