6200. Kiskőrös, Martini u. 1

06.78.312582

 


Főoldal Hogyan - Miként Internetes jelentkezés Oktatók Állami támogatás Részlet - Fizetés


 

Állami támogatás

Szerezzen jogosítványt 25.000 forint állami támogatással.

A személygépkocsi „B”- kategória, kresz tanfolyam és vizsga árából, visszaigényelhető az államtól legfeljebb 25.000 Ft A sikeres kresz vizsga után az ügyfél saját maga intézi!

Telefonon is lehet érdeklődni az Új Nemzedék Központ a +36 30 711 0643 vagy a +36 30 711 8280 telefonszámon call centert működtet, hétfőtől csütörtökig 9-16, pénteken 9-14 között fogadják a hívásokat.

Támogatási igazolás - attól az autósiskolától kell kérni, ahol a kresz tanfolyamra jelentkezett!

Jogosultság: bárki, aki a kresz vizsga napján a 20. életévét még nem töltötte be valamint a CSED-en, GYED-en és GYES-en lévő édesanyák is igénybe vehetik ezt az állami támogatást.

Ügymenete:

1. „A  támogatás megállapítására irányuló eljárás írásbeli kérelemre indul. A  kérelmet a  Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál (a továbbiakban: NYUFIG) a  „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges közlekedési alapismeretek vizsga sikeres letétele napjától számított egy éven belül elektronikus űrlapon vagy formanyomtatványon kell benyújtani.”

2. A MÁK a honlapján közzéteszi az elektronikus űrlapot és formanyomtatványt.

3. A kérelmező hitelt érdemlően igazolja a megfizetett díjakat.

4. „A közlekedési hatóság a NYUFIG megkeresésére a kérelmező vonatkozásában közli a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges sikeres közlekedési alapismeretek vizsga letételének tényét és a vizsga napját.”

5. „A támogatást a  NYUFIG a megállapító határozat kiadását követő 13 napon belül a  kérelemben megjelölt belföldi pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett fizetési számlára utalással folyósítja.” Az eljárás költségmentes, határideje 30 nap.

 Választható kategóriák:

Jó felkészülést, sikeres vizsgákat, balesetmentes vezetést!

Itt mindent megtalál,
ami az igényléshez szükséges

1 éven belül lehet!