Jogosítvány minden kategóriában*

6200.Kiskőrös, Martini u.1

06.20.9312582

 

Váradi Roland

FőoldalHogyan, mikéntInternetes jelentkezésÁllami támogatásOktatókKategóriák a jogosítványbanKódok a jogosítványbanNehéz pót 

Váradi Roland

szakoktató

20.223.5242

Kalocsa, Kiskőrös és környéke 

- rendszeresen induló tanfolyamok

- otthoni tanulás (e-learning)

- számítógépes vizsga felkészítés

- rugalmas időbeosztás

- kedvező feltételek

- motoros képzés

- bérelhető motorok

- ajándékutalvány

 

 

 

 

Váradi Roland vagyok, 1998 óta foglalkozom járművezető képzéssel kresz, műszak és gyakorlat témakörökben. Oktatás során fontosnak tartom, hogy a tanuló képességeihez,- esetleg már meglévő - közlekedésben szerzett tapasztalatához igazodjon a képzés tematikája. Elsődleges cél a képzés során azon elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzése, amellyel önálló és biztonságos közlekedés megvalósítható városi, valamint országúti körülmények között! A megnövekedett úthasználat díjak ellenére elengedhetetlen, hogy a képzés gyorsforgalmú úton is történjen. Ezért a lakóhelyemhez közeli M9-es autóutat és az M6-os autópályát rendszeresen látogatjuk oktatás során.

Opel Corsa bemutató:
Automata váltós oktatásra korszerű, biztonságos, komfortos járművet választottam (OPEL Corsa D), ahol a biztonságot több légzsák, blokkolásgátló (ABS) és ködlámpák szolgálják. A komfort érzetről automata klímaberendezés, szervokormány, ülésfűtés, kormányfűtés gondoskodik.
A világ, egyre inkább a hibrid és majd az elektromos autók irányában fejlődik. Ezekben a járművekben már nincs kuplung pedál, nincs sebességváltás, melynek kezelésével sokaknak meggyűlik a baja. A Corsa még benzines ugyan, de váltani már itt sem kell, mindössze két pedált kell kezelni, a gázt és a féket, ezáltal jóval több idő marad a forgalom, közúti jelzések figyelésére. Aki pedig ragaszkodna a váltás élményéhez, a "félautomata" beállítási módban a sebességváltást maga megtehetik (természetesen kuplunghasználat nélkül) , sőt a "sport mód" kiválasztásával lényegesen intenzívebb gyorsítás érhető el, magasabb fordulatszám értékek mellett.

Bizonyos típusú mozgáskorlátozottak számára is igénybe vehető oktató autó.

Természetesen normál váltós oktatóautóval is, állok a rendelkezésükre.

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor keressen.

Fontos tudni, hogy amennyiben automata váltós autón (motoron) vizsgázik, akkor csak automata váltós járművet vezethet majd. Tehát a hagyományos (sebesség váltós) járművet nem vezetheti. A jogosítványba lesz beleírva a korlátozás!

 

Gyakorlati oktatás közben fiatalosan, barátságos stílusban tanítom a tanulókat közlekedési partnerként vezetni. Ezzel is igyekszem elérni, hogy a tanulók görcsös, félős hozzáállását oldjam és jó hangulatban teljen a tanulás.

Jó felkészülést, sikeres vizsgákat, balesetmentes vezetést!

Adatkezelési

tájékoztató

Írásos

tájékoztató