FőoldalHogyan - mikéntInternetes jelentkezésOktatókÁllami támogatásRészlet - fizetés


 

Az opál autósiskola, Kiskőrös frekventált helyén, kellemes környezetben található. Könnyen megközelíthető és parkolási lehetőség is van. Az iroda és a tanterem egy helységben van, kényelmes asztalokkal székekkel van ellátva. Az opál autósiskola, Kiskőrös frekventált helyén, kellemes környezetben található. A tanteremet 11 főre vette át a Közlekedési hatóság. Az irodában (tanteremben) tv, projektor, telefon és állandó internetes kapcsolat várja a tanulni vágyókat. Természetesen kresz tankönyvek, teszt lapok és gyakorló programok is rendelkezésre állnak. A jogosítványhoz kötelezően előírt elsősegély tanfolyamok is indulnak, általában minden hónap végén. Ezenkívül igény esetén, közlekedésbiztonsági előadásokat is tartunk, főleg gyerekeknek de akár felnőtteknek is. Ez vonatkozik a környező települések iskoláira is, ahol rendszeresen tartunk közlekedésbiztonsági előadásokat. Az iroda előtti téren, sok és kellemes kikapcsolódási lehetőség is van. Pizzéria, Cukrászda, sétáló utca, művelődési központ és a Petőfi szülőház is 100 méteren belül megtalálható.

Ügyfélfogadási időn kívül a tanterem az összes felszereltségével együtt (Tv, projektor, laptop, nyomtató, scanner, állandó internet) bérelhető. A tanteremben 11 főnek, kényelmes ülőhely, asztal van.  Az iroda egyik falán, kortárs művészeti fotók, nézhetők meg. Akár éjszaka is, mert a kivilágított kirakat ezt is lehetővé teszi. Ezenkívül az iroda a Kőrös - Körül Művészeti egyesület összejöveteli helye is, hétvégénként.

Hétvégeken a tanterem fotózásokhoz is kiadó, bérelhető. Több féle fotós háttér, egyéb fotós kellékek, lámpák, állványok,  is bérelhetők.

Az autósiskola nem ad tovább személyes adatokat, nem küld ügyfeleinek reklám, sem pedig bármilyen hasonló jellegű értesítéseket, leveleket, nem követi az ügyfelei magán tevékenységét, semmiféle módon. Nem tárol személyes adatokat, kivéve a jogosítvánnyal kapcsolatos jogszabályban előírt adatokat de ezeket az adatokat is csak előírásoknak megfelelő ideig tartja a nyilvántartásában.

Jó felkészülést és sikeres vizsgákat kívánunk!

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 9.oo - 17.oo

Kedd: 13 - 17.oo

Szerda: 13 - 17.oo

Csütörtök: 13 - 17.oo

Péntek: 13 - 15.oo

Szombat és vasárnap zárva van!

Telefon:

06.78.312582

06.20.9312582

06.70.3371027

telefonos ügyfélfogadás a fent leírt
időpontokban van.

email: opal-autosiskola.hu

Ezen kívül az Oktatók menü pontban az oktatók telefonszáma is megtalálható.

Iskolavezető:

Oláh Pál - 11048

06.20.9312582

Statisztikai adatok:

ÁKÓ: KAV honlap  - 18. oldal

VSM: KAV honlap  - 13. oldal

Képzési Költség: Opál - Részlet/Fizetés

A Képzést engedélyező hatóság:

Innovációs és Technológiai Minisztérium Közlekedéspolitikáért Felelős Államtitkárság Közlekedési Hatósági Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkárság Képzési és Vizsgáztatási Hatósági Főosztály,
1082 Budapest, Vajdahunyad utca 45
Tel: +3618141800

Felügyeleti szervek:

KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. Bács-Kiskun Vármegyei Vizsgaszervezési és Után képzési Osztály 6000. Kecskemét, Szent István krt. 19/A - Tel.: +3676795140