FőoldalHogyan - mikéntInternetes jelentkezésOktatókÁllami támogatásRészlet - fizetés


 

Hanus József (DODÓ) vagyok, 2017 óta dolgozom az Opál Autós és Motoros iskolában, fő állású gyakorlati szakoktatóként, személyautó kategóriában.

TEL.: +36709490671 VIBEREN és MESSENGEREN is elérhető vagyok.

Gyakorlati oktatás közben, barátságos stílusban tanítom a tanulókat, közlekedési partnerként vezetni. Ezzel is igyekszem elérni, hogy a tanulóim, görcsös - félős hozzáállását oldjam és jó hangulatban teljen a tanulás. Első ránézésre nagynak tűnik az oktató autóm, de a tanulóim hamar megbarátkoznak vele mivel nagyon könnyen kezelhető. Nehéz lefulladni vele, start-stoppos, jó a kilátás belőle, ezért nem okoz gondot a parkolás elsajátítása sem.

Elméleti tanfolyamra, személyesen nálam is lehet jelentkezni, KECEL és környéke KISKŐRÖS és környéke KALOCSA és környéke, Harta, Dunapataj stb. helységekben de más helyszíneken is szívesen oktatok, hívjon és megegyezünk. A kresz felkészülésre (kresz tanfolyam) Az internetes (otthoni) felkészülést, szoktam javasolni és ez a felkészülési mód, bármikor és bárhol választható. e-Titán hivatkozási számom: 15921

Ha van jogosítványod de nincs gyakorlatod, akkor keress bátran, megoldjuk. Vezetések nagyobb városokban is! Jó felkészülést, sikeres vizsgákat kívánok!

A kresz felkészülésre (kresz tanfolyam) Az internetes (otthoni) felkészülést, szoktam javasolni és ez a felkészülési mód, bármikor és bárhol választható.

Ha van jogosítványod de nincs gyakorlatod, akkor keress bátran, megoldjuk. Vezetések nagyobb városokban is!

Jó felkészülést, sikeres vizsgákat kívánok!