FőoldalHogyan - mikéntInternetes jelentkezésOktatókÁllami támogatásRészlet - fizetés


Önálló jelentkezés:

A személyi adatai alapján, pontosan kitölti a regisztrációs felületet, befizeti a tandíjat és hamarosan kezdheti a felkészülést. Bármelyik két lehetőséget választja, mindkét esetben az e-Titán elektronikus kresz tanfolyamot fogja elvégezni. Ha ismeri a jelentkezés folyamatát, akkor kattintson az etitán ikonjára és máris megkezdheti a regisztrációt, 24 órán belül majd a tanulmányait.

Az opál autósiskola segítségével:

Az autósiskola segítségével - útmutatásával fogjaj a regisztrációt és a kresz tanfolyamot elvégezni. Amennyiben ezt a lehetőséget választja, kattintson az opál ikonra. Ez több lépcsős jelentkezés. Elküldi az  autósiskolának a személyes adatait, átutalja vagy az autósiskolában befizeti az elméleti tanfolyam díjat, majd 24 órán belül az autósiskola, elküldi a regisztrációs linket.

Kiegészítő felkészítő:

Amennyiben csak a kresz tudását szeretné felmérni vagy utánképzésre kell mennie, ebben az esetben is van a gyakorlásra lehetősége. Ekkor elég egy kiegészítő kresz teszt gyakorlást megvennie. Erre a képzésre is a fent leírt két módon van lehetősége, ennek a gyakorló programnak a költsége: 10.000 Ft

Segédlet a tanulók önálló webes regisztrációjához

Jó felkészülést, sikeres vizsgákat!