FőoldalHogyan - mikéntInternetes jelentkezésOktatókÁllami támogatásRészlet - fizetés


Választható oktatók

Ezen az oldalon lehet választani az Opál autósiskola oktatói közül. Az oktatók szerződéses rendszerben dolgoznak az autósiskolának. Ezek az oktatók, kiváló munkájukkal bővítik az opál autósiskola jó hírnevét. Ha már tudja, hogy melyik oktatóval szeretné a vezetést megkezdeni, akkor az elérhetőségek valamelyikén, vegye fel a kapcsolatot és beszélje meg a választott oktatójával a vezetési időpontokat.

Ha esetleg más városban vagy más oktatóval szeretné a vezetést folytatni, akkor az opál autósiskola, ingyenesen intézi az ezzel járó teendőket.

Amit a vezetési órákról, az órák fizetéséről tudni kell:

A kiválasztott vezetési csomagot a beiratkozáskor vagy után, 48 órán belül jeleznie kell, hogy melyiket is választotta. A vezetési órák soron kívüli ütemezett elkezdése, csak PRÉMIUM csomagban választhatóak és csak előre megbeszélt esetben. Ha nem jelez semmit, akkor a Normál csomagban fogja az előírt órákat levezetni. A vezetési órák időpontjának a tanuló által (bármilyen okból) történő lemondása esetén, a csomagra vonatkozó előírások érvényüket vesztik. Az órákra, vezetésre alkalmas állapotban kell megjelenni, személyi igazolványt és a lakcímkártyát, minden esetben hozza magával, mert egy esetleges közúti ellenőrzésnél a hatóság elkérheti és ha nincs ott, akkor szabálysértést követ el, amely bírságolható. A vezetési órák, 50 percesek, melyet induláskor az oktatónak a Vezetési kartonba be kell írnia az induló kilométeróra állással együtt és ezt alá is kell írnia. Az óra végén, ugyan úgy a kartont be és alá is kell írni az érkezési időpont és kilométeróra állással együtt.

Ha a vezetési órán nem jelenik meg és ezt időben nem mondja le (24 órán túl), akkor a Vezetési kartonba a tervezett vezetési óra be lesz írva, 0-km-rel és ezt a készenléti órát ki is kell a fizetni. Az óra ára, a mindenkori vezetési óradíj de ez nem számít bele a kötelező óra számba.

A beiratkozáskor mindig az Alap csomaggal indítjuk a képzést de amennyiben soron kívül (gyorsan) szeretne jogosítványt, akkor az Extra csomagot javasoljuk, viszont ennek magasabb az óradíja.

Az oktatók munkaideje korlátozott, ezért általában várni kell a vezetési órákkal, azonnal nem lehet a vezetést kezdeni de azért sem, mert a vizsgák ütemezésénél, mindig a vizsgára készülők fognak többször vezetni, tehát a tervezett vezetési óráidat, előre célszerű egyeztetni az oktatóval. Az oktatónál sem vezetési órát, sem pedig vizsgadíjat nem lehet fizetni.

A forgalmi vezetési vizsga egy összetett feladat, célszerű jól felkészülten jelentkezni a vizsgára. A plusz óra vásárlása nem kötelező de sok esetben nem elegendő a kötelezően előírt 30 óra, ezért célszerű plusz órát venni a sikeres vizsga érdekében.

Ha van jogosítványa de nincs gyakorlata, akkor keressen bátran, megoldjuk, vezetések nagyobb városokban is, igény esetén.

Jó felkészülés és sikeres vizsgákat kívánok! 

Több oktató bővebben is bemutatkozik, kattintson a fényképére!