Jogosítvány minden kategóriában*

6200.Kiskőrös, Martini u.1

06.20.9312582

 

Internetes jelentkezés folyamata

FőoldalHogyan, mikéntInternetes jelentkezésÁllami támogatásOktatókKategóriák a jogosítványbanKódok a jogosítványbanNehéz pót
 

Hogyan lehet regisztrálni, elkezdeni az otthoni, internetes (e-learning) tanfolyamot?

 

Be kell menni az OPÁL Autósiskolába, Kiskőrös Martini u. 1 - Ügyfélfogadás: munkanapokon 12.30-14.30 vagy 17-17.30 ig

vagy KECEL: Pintér Nándor autósiskola, Kaskantyú: Tapolcsányi Sándor - szakoktató , Dunapataj, Harta: Hanus József- szakoktató és ott lehet regisztrálni vagy bármelyik oktatónál. 

Kell hozzá: személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány (ha van valamiből), 40.000 Ft, e-mail cím és telefonszám. Ha ez megvan, akkor az autósiskola 24 órán belül intézi a regisztrációval járó teendőket, majd hamarosan kap egy értesítést az Ön email címére benne egy hivatkozással.

Majd rá kell kattintani a levélben lévő hivatkozásra hivatkozásra

Ekkor jut el az e-titán oldalra, ahol meg kell adni a kért adatokat 

REGISZTRÁLOK  -  majd ha ez meg van, akkor kap még megerősítő e-mailt, amivel véglegesíteni kell a regisztrációt

Ez az induló, bejelentkező oldal 

A felhasználói név és a jelszó beírásával tud belépni. Ne felejtse el, mert egyébként, nem tud belépni a rendszerbe

Ha megfelelően beírta az adatokat, akkor már bent is van a rendszerben

 ELFOGADOM - majd az E-learning-re kell kattintani

Itt pedig a - TANANYAG INDÍTÁSA gombra 

Minden témakört végig kell csinálni és a témakörök végén van egy teszt kitöltés ha az sikeres, akkor jöhet a következő témakör.

Ha már nem akarja folytatni a tanulást, akkor mindig a kilépés gombbal jelentkezzen ki, mert különben elveszíti az eddig tanultakat.

Ha végzett az egész tananyaggal, akkor a TANFOLYAM IGAZOLÁS - gombra kell még kattintani és így már lehet jelentkezni az OPÁL Autósiskolánál

vagy a kiválasztott oktatónál a kresz vizsgára. Ekkor kell a vizsgadíj és a körzeti orvosi igazolás és a nyolcadikos bizonyítvány fénymásolata.

Jó felkészülést, sikeres vizsgákat !!!

Ha esetleg nem tud tovább lépni az anyagban, akkor itt a probléma megoldása:

 

Ha így sem oldódik meg a probléma, akkor hívja a központi telefonszámot: 06.1.577.0222 vagy írjon erre a címre: info@e-educatio.hu

Tehát akkor, minden témakört végig kell csinálni és a témakörök végén van egy teszt kitöltés ha az sikeres, akkor jöhet a következő témakör. Ha már nem akarja folytatni a tanulást, akkor mindig a kilépés gombbal jelentkezzen ki. Ha végzett az egész tananyaggal, akkor a TANFOLYAM IGAZOLÁS - gombra kell még kattintani (e nélkül nem lehet vizsgázni) és így már lehet jelentkezni az OPÁL Autósiskolánál vagy az oktatójánál a kresz vizsgára. Ekkor kell a vizsgadíj és a körzeti orvosi igazolás és a nyolcadikos bizonyítvány vagy annak hiteles másolata.

A vizsgaidőpont meghatározása, a közlekedési hatóság jogköre de általában a vizsgára jelentkezéstől, 1 - 2 hét. Jó felkészülést, sikeres vizsgákat !!!

Képek: eTITAN

Sikeres vizsgákat, Balesetmentes vezetést!