Jogosítvány minden kategóriában*

6200.Kiskőrös, Martini u.1

06.20.9312582

 

Internetes jelentkezés folyamata

FőoldalHogyan, mikéntInternetes jelentkezésÁllami támogatásOktatókKategóriák a jogosítványbanKódok a jogosítványbanNehéz pót
 

Hogyan lehet regisztrálni, elkezdeni az otthoni, internetes (e-learning) tanfolyamot?

 

Be kell menni az OPÁL Autósiskolába, Kiskőrös Martini u. 1Ügyfélfogadás: Hétfőn, szerdán, pénteken: 9.oo - 12.oo  --  Kedd, csütörtök: 12.30 - 17.00 ig

vagy Kaskantyú, Tabdi, Csengőd: Tapolcsányi Sándor - szakoktató (06305513971), Kalocsa, Dunapataj, Harta: Hanus József- szakoktató (06709490671). Kalocsa: Váradi Roland - szakoktató (06202235242). Soltvadkert, Bócsa: Gyurján Gábor - szakoktató (06706011100). Akasztó, Páhi, Izsák: Szabó István - szakoktató (06703371027). Természetesen Ők és a többi kollégák is, igény szerint, bárhol dolgoznak.

Kell hozzá: személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány (ha van valamiből), a tanfolyamdíj, e-mail cím és telefonszám. Ha ez megvan, akkor az autósiskola 24 órán belül intézi a regisztrációval járó teendőket, majd hamarosan kap egy értesítést az Ön email címére benne egy hivatkozással.

 

A hivatkozásra kattintás, elvisz az e-Titán regisztrációs oldalára, ahol egy pár adatot kell beírni és kész is a regisztráció. Több bejelentkezési lehetőséget felkínál, Mi az e-Titán saját lehetőségét javasoljuk, azzal még soha nem volt semmi probléma.

 

A program felkínálja a "Kétlépcsős azonosítást" de ennek itt, túl sok értelme nincs természetesen mindenki maga dönt.

Ha ez is megvan, akkor kap még egy megerősítő emailt, hogy biztos jó helyre ment-e a regisztráció.

Ha megtörtént a regisztráció megerősítése, akkor jöhet az egyszerű belépés a felhasználónévvel és a jelszóval.

 

Belépés után van még egy pár beállítási folyamat

 

 

 

 

Minden témakört végig kell csinálni és a témakörök végén van egy teszt kitöltés ha az sikeres, akkor jöhet a következő témakör ha nem, akkor újra az a teszt jön.

Ha már nem akarja folytatni a tanulást, akkor mindig a kilépés gombbal jelentkezzen ki, mert különben elveszíti az eddig tanultakat.

Ha végzett az egész tananyaggal, akkor a TANFOLYAM IGAZOLÁS - gombra kell még kattintani és így már lehet jelentkezni az OPÁL Autósiskolánál

vagy a kiválasztott oktatónál a kresz vizsgára. Ekkor kell a vizsgadíj és a körzeti orvosi igazolás és a nyolcadikos bizonyítvány fénymásolata.

Ha esetleg nem tud tovább lépni az anyagban, akkor itt a probléma megoldása:

Ha így sem oldódik meg a probléma, akkor hívja a központi telefonszámot: 06.1.577.0222 vagy írjon erre a címre: info@e-educatio.hu 

Jó felkészülést, sikeres vizsgákat !!!

A tanfolyam végeztével, csak a teszt gyakorlásra van lehetőség de azt érdemes minél többet, hogy a kresz vizsga biztos sikeres legyen. A gyakorló teszt az összes vizsga kérdést tartalmazza!

Tehát akkor, minden témakört végig kell csinálni és a témakörök végén van egy teszt kitöltés ha az sikeres, akkor jöhet a következő témakör. Ha már nem akarja folytatni a tanulást, akkor mindig a kilépés gombbal jelentkezzen ki. Ha végzett az egész tananyaggal, akkor a TANFOLYAM IGAZOLÁS - gombra kell még kattintani (e nélkül nem lehet vizsgázni) és így már lehet jelentkezni az OPÁL Autósiskolánál vagy az oktatójánál a kresz vizsgára. Ekkor kell a vizsgadíj és a körzeti orvosi igazolás és a nyolcadikos bizonyítvány vagy annak hiteles másolata.

A vizsgaidőpont meghatározása, a közlekedési hatóság jogköre de általában a vizsgára jelentkezéstől, 1 - 2 hét. Jó felkészülést, sikeres vizsgákat !!!

Képek: eTITAN

Sikeres vizsgákat, Balesetmentes vezetést!

      

06.20.931.2582 - 06.70.337.1027