Jogosítvány minden kategóriában*

6200.Kiskőrös, Martini u.1

06.20.9312582

 

Állami támaogatás folyamata

FőoldalHogyan, mikéntInternetes jelentkezésÁllami támogatásOktatókKategóriák a jogosítványbanKódok a jogosítványbanNehéz pót
 

Szerezzen jogosítványt 25.000 forint állami támogatással

A személygépkocsi „B”-kategória, kresz tanfolyam és vizsga árából, visszaigényelhető az államtól legfeljebb 25.000 Ft

A sikeres kresz vizsga után az ügyfél saját maga intézi!

A Magyar Kormány a www.kreszvizsga.ujnemzedek.hu oldalán a programmal kapcsolatos összes információ elérhető. A fiatalok telefonon is érdeklődhetnek: az Új Nemzedék Központ a

+36 30 711 0643 vagy a +36 30 711 8280 telefonszámon call centert működtet, hétfőtől csütörtökig 9-16, pénteken 9-14 között fogadják a hívásokat.

Támogatási tájékoztató letöltése

Tájékoztatási kérelem letöltése

Támogatási igazolás - attól az autósiskolától kell kérni, ahol a kresz tanfolyamra jelentkezett!

Jogosultság: bárki, aki a kresz vizsga napján a 20. életévét még nem töltötte be valamint a CSED-en, GYED-en és GYES-en lévő édesanyák is igénybe vehetik ezt az állami támogatást.

Ügymenete:

1. „A  támogatás megállapítására irányuló eljárás írásbeli kérelemre indul. A  kérelmet a  Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál (a továbbiakban: NYUFIG) a  „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges közlekedési alapismeretek vizsga sikeres letétele napjától számított egy éven belül elektronikus űrlapon vagy formanyomtatványon kell benyújtani.”

2. A MÁK a honlapján közzéteszi az elektronikus űrlapot és formanyomtatványt.

3. A kérelmező hitelt érdemlően igazolja a megfizetett díjakat.

4. „A közlekedési hatóság a NYUFIG megkeresésére a kérelmező vonatkozásában közli a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges sikeres közlekedési alapismeretek vizsga letételének tényét és a vizsga napját.”

5. „A támogatást a  NYUFIG a megállapító határozat kiadását követő 13 napon belül a  kérelemben megjelölt belföldi pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett fizetési számlára utalással folyósítja.”

Az eljárás költségmentes, határideje 30 nap.

http://kreszvizsga.ujnemzedek.hu/hasznos-infok/

Sikeres vizsgákat, Balesetmentes vezetést!

 

06.20.931.2582 - 06.70.337.1027