6200. Kiskőrös, Martini u. 1

06.78.312582

 


Főoldal Hogyan - Miként Internetes jelentkezés Oktatók Állami támogatás Részlet - Fizetés


 

Szabó István - szakoktató

Szabó István vagyok, születésem óta Kiskőrösön lakom és dolgozok. 2016 szeptemberében végeztem a Nyíregyházi Egyetem gépjármű-szakoktatói Karán. 2017 szeptember 15 óta dolgozom az Opál Autós és Motoros iskolában, fő állású elméleti és gyakorlati szakoktatóként. Gyakorlati oktatóként minden kategóriát oktatok, így hozzám tartozik a kismotoros, nagymotoros, személyautós oktatás is. Elméleti tanfolyamok során, igyekszem fiatalosan, érthetően és izgalmasan tanítani. Gyakorlati oktatás közben is fiatalos, barátságos stílusban tanítom a tanulókat, közlekedési partnerként vezetni. Ezzel is igyekszem elérni, hogy a tanulók görcsös, félős hozzáállását oldjam és jó hangulatban teljen a tanulás. Elméleti tanfolyamok, folyamatosan indulnak. Kiskőrös, Soltvadkert, Kecel, Akasztó, Izsák, Páhi, Tabdi, Kaskantyú, Dunapataj, Kalocsa, Harta helységekben, megfelelő létszám esetén. Kisebb létszám esetén az internetes (otthoni) felkészülést, szoktam javasolni de ez a felkészülési mód, bármikor és bárhol választható.

 

Amit a vezetési órákról tudni kell:

A kiválasztott vezetési csomagot a kresz beiratkozás után, 48 órán belül jelezned kell felém, hogy melyik is választottad. A vezetési órák soron kívüli ütemezett elkezdése, csak PRÉMIUM csomagban választhatóak. Ha nem jelzel semmit, akkor a Normál csomagban fogod az előírt órákat levezetni.

A vezetési órák időpontjának a tanuló által (bármilyen okból) történő lemondása esetén, a csomagra vonatkozó előírások érvényüket vesztik.

Az órákra, vezetésre alkalmas állapotban kell megjelenned, személyi igazolványod és a lakcímkártyád, minden esetben hozd magaddal, mert egy esetleges közúti ellenőrzésnél a hatóság a tőled is kérheti és ha nincs ott, akkor szabálysértést követsz el, amely bírságolható. A vezetési órák, 50 percesek, melyet induláskor az oktatónak a Vezetési kartonba be kell írnia az induló kilométeróra állással együtt és a neked ezt alá is kell írnod. Az óra végén, ugyan úgy a kartont be és alá is kell írni az érkezési időpont és kilométeróra állással együtt.

Ha a vezetési órán nem jelensz meg és ezt időben nem mondod le (24 órán túl), akkor a Vezetési kartonba a tervezett vezetési órád be lesz írva, 0-km-rel és ezt a készenléti órát ki is kell a fizetned. Az óra ára, a mindenkori vezetési óradíj de ez nem számít bele a kötelező óra számba.

Az oktatók munkaideje korlátozott, ezért általában várni kell a vezetési órákkal, azonnal nem lehet a vezetést kezdeni de azért sem, mert a vizsgák ütemezésénél, mindig a vizsgára készülők fognak többször vezetni, tehát a tervezett vezetési óráidat, előre kell egyeztetni az oktatóddal.

A forgalmi vezetési vizsga egy összetett feladat, célszerű jól felkészülten jelentkezni a vizsgára. A plusz óra vásárlása nem kötelező de sok esetben nem elegendő a kötelezően előírt 30 óra, ezért célszerű plusz órát venni a sikeres vizsga érdekében.

Vezetési lehetőségek:

minden munkanap: 7 - 18 ig,
szombaton: csak motorosok: 7.00 - 11 ig
vasárnap: nem vállalok oktatást

06.70.337.1027

 

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor keress bátran.

Jó felkészülést, sikeres vizsgákat!

 

Választható csomagok

Normál csomag - 9.000 Ft

Prémium csomag - 10.000 Ft

 

Választható
kategóriák 

 

 

 

Autó - műszaki ellenőrzés 

 

Autó - parkolási feladatok 

 

Nagymotor műszak 

 

Nagymotor tanpálya 

 

Kismotor műszak 

 

Kismotor tanpálya