FőoldalHogyan - mikéntInternetes jelentkezésOktatókÁllami támogatásRészlet - fizetés


 

Hogyan lehet jogosítványom, mit kell tennem hozzá?

Szabó István vagyok, születésem óta Kiskőrösön lakom és dolgozok. 2016 szeptemberében végeztem a Nyíregyházi Egyetem gépjármű-szakoktatói Karán. 2017 szeptember 15 óta dolgozom az Opál Autós és Motoros iskolában, fő állású elméleti és gyakorlati szakoktatóként. Gyakorlati oktatóként minden kategóriát oktatok, így hozzám tartozik a kismotoros, nagymotoros, személyautós oktatás is. Elméleti tanfolyamok során, igyekszem fiatalosan, érthetően és izgalmasan tanítani. Gyakorlati oktatás közben is fiatalos, barátságos stílusban tanítom a tanulókat, közlekedési partnerként vezetni. Ezzel is igyekszem elérni, hogy a tanulók görcsös, félős hozzáállását oldjam és jó hangulatban teljen a tanulás. Elméleti tanfolyamok, folyamatosan indulnak. Kiskőrös, Soltvadkert, Kecel, Akasztó, Izsák, Páhi, Tabdi, Kaskantyú, Dunapataj, Kalocsa, Harta helységekben, megfelelő létszám esetén. Kisebb létszám esetén az internetes (otthoni) felkészülést, szoktam javasolni de ez a felkészülési mód, bármikor és bárhol választható.

Amit a vezetési órákról tudni kell: A kiválasztott vezetési csomagot a kresz beiratkozás után, 48 órán belül jelezned kell felém, hogy melyik is választottad. A vezetési órák soron kívüli ütemezett elkezdése, csak PRÉMIUM csomagban választhatóak. Ha nem jelzel semmit, akkor a Normál csomagban fogod az előírt órákat levezetni. A vezetési órák időpontjának a tanuló által (bármilyen okból) történő lemondása esetén, a csomagra vonatkozó előírások érvényüket vesztik. Az órákra, vezetésre alkalmas állapotban kell megjelenned, személyi igazolványod és a lakcímkártyád, minden esetben hozd magaddal, mert egy esetleges közúti ellenőrzésnél a hatóság a tőled is kérheti és ha nincs ott, akkor szabálysértést követsz el, amely bírságolható. A vezetési órák, 50 percesek, melyet induláskor az oktatónak a Vezetési kartonba be kell írnia az induló kilométeróra állással együtt és a neked ezt alá is kell írnod. Az óra végén, ugyan úgy a kartont be és alá is kell írni az érkezési időpont és kilométeróra állással együtt. Ha a vezetési órán nem jelensz meg és ezt időben nem mondod le (24 órán túl), akkor a Vezetési kartonba a tervezett vezetési órád be lesz írva, 0-km-rel és ezt a készenléti órát ki is kell a fizetned. Az óra ára, a mindenkori vezetési óradíj de ez nem számít bele a kötelező óra számba. Az oktatók munkaideje korlátozott, ezért általában várni kell a vezetési órákkal, azonnal nem lehet a vezetést kezdeni de azért sem, mert a vizsgák ütemezésénél, mindig a vizsgára készülők fognak többször vezetni, tehát a tervezett vezetési óráidat, előre kell egyeztetni az oktatóddal. A forgalmi vezetési vizsga egy összetett feladat, célszerű jól felkészülten jelentkezni a vizsgára. A plusz óra vásárlása nem kötelező de sok esetben nem elegendő a kötelezően előírt 30 óra, ezért célszerű plusz órát venni a sikeres vizsga érdekében.

Ha van jogosítványod de nincs gyakorlatod, akkor keress bátran, megoldjuk. Vezetések nagyobb városokban is! 

Választható vezetési óra csomagok:

Normál csomag: 10.500 Ft/ó

Prémium csomag: 14.000 Ft/ó

Ez a csomag a beiratkozáskor és csak előre az oktatóval egyeztetett időpontokban lehet időpontokat választani de itt is figyelembe kell venni a már vizsgára készülő tanulóim beosztását. Ha az előre megbeszélt időpontokban nem jelenik meg a tanuló, akkor az aznapra tervezett órái be lesznek írva és azt ki is kell majd fizetni. De ez nem számít bele a kötelező órákba!

Vezetési lehetőségek:

- minden munkanap: 7 - 22 ig,

- szombaton: csak motorosok: 7.00 - 11 ig

- vasárnap: nem vállalok oktatást

06.70.3371027

Jó felkészülést és sikeres vizsgákat kívánunk!

e-Titán hivatkozási számom:

15879


Szakmai dolgok

Autó műszaki ellenőrzése

Autó pakolási feladatok

Nagymotor műszak

Nagymotor tanpálya

Kismotor műszak

Kismotor tanpálya

Kismotor forgalom

 

 

 

 

 

 

 

Adatvédelmi tájékoztató

Ajándékutalvány

Automata váltós autó

Elérhetőség

Írásos tájékoztató

Jogosítvány az unióban

Kategóriák a jogosítványban

Kerékpáros kisokos

Kódok a jogosítványban

Közlekedési pontrendszer

Motoros tréningek

Mozgáskorlátozott oktatás

PÁV

Statisztikai adatok

Szaktanfolyamok

 ITM. Közlekedési Hatóság, Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési És Fogyasztóvédelmi Főosztály - Engedélyszám: BA/KV/28/121/2/2006

Dél-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ Nyilvántartási szám: 03-0111-05

 FAR szám: B/2020/006750