FőoldalHogyan - mikéntInternetes jelentkezésOktatókÁllami támogatásRészlet - fizetés


 

Hogyan tudom fizetni a tanfolyam és a vizsgadíjakat?

A különböző tandíjak befizetése után, lehet a képzéseket elkezdeni. Ez történhet banki utalással, bankkártyával, simplepay utalással de lehet akár készpénzzel is az autósiskola pénztárába az ügyfélfogadási időkben. Kihelyezett autósiskolában történő beiratkozáskor is ezek a lehetőségek állnak rendelkezésére, illetve ebben az esetben a beiratkozás intézésekor is lehet fizetni.

Elsőként az elméleti tanfolyam díját (kresz tanfolyam) kell befizetni, akkor tudja az autósiskola az elméleti képzést elindítani. A következő kötelező fizetés az elméleti vizsga díja. Ha ez megtörtént és megvan az orvosi igazolás is, akkor lehet a beiratkozás helyén, jelentkezni az elméleti vizsgára. Sikertelen vizsga esetén célszerű a vizsga helyszínén, befizetni a következő vizsga díját, ahol rögtön vizsga időpontot is tud foglalni.

Következő vizsga a rutin vizsga (AM,A,B+E kategóriákban), majd a forgalmi vizsga díja. Ezeket a díjakat is a fent leírt módokon lehet fizetni.

Tehát akkor:

Kézpénzzel: irodában ügyfélfogadási időben bármilyen összeget lehet fizetni (kiírt órákat, vizsgadíjat vagy tetszőleges összeget) azonnal jóváírja a rendszer a számlátokra. A számlát a rendszer azonnal kiállítja és megküldi a beregisztrált email címre.

Bankkártyával: irodában ügyfélfogadási időben bármilyen összeget lehet fizetni (kiírt órákat, vizsgadíjat vagy tetszőleges összeget) azonnal jóváírja a rendszer a számlátokra. A számlát a rendszer azonnal kiállítja és megküldi a beregisztrált email címre.

Utalással: az autósiskola OTP-számlájára 11732057-23689987 a számlaszámára a közleménybe a titános felületen lévő pénzügyi azonosítót kell megadni (például: AI-F4FFC7AA Nagy Péter B). Bármilyen összeget lehet fizetni, jóváírás 1-2 munkanap. A számlát a rendszer automatikusan kiállítja és megküldi.

Simplepay: csak kiírt díjakat lehet fizetni (pl. kiírt óradíjakat vagy vizsgadíjat) automatikusan azonnal jóváírja a rendszer a számlát a rendszer kiállítja és megküldi.

Vezetési órákat, oktatójával egyeztetve, előre kell fizetni, lehet részletekben is. Vizsgákat csak rendezett tandíjjal, előre befizetett vizsgadíjjal enged kiírni a rendszer.

Válasszon kategóriát!

Jó felkészülést és sikeres vizsgákat kívánunk!

Fizetési lehetőségek